Scheveningse Parkwijken Begroot

U heeft nog t/m donderdag 24 juni, om (met uw persoonlijke stemcode) via de site te stemmen op de mooiste en leukste plannen voor onze wijken.

https://www.scheveningseparkwijkenbegroot.nl
Stem nu en kies waaraan de €50.000 besteed gaat worden.

Meldingen doen van overlast, verkeer, openbare ruimte etc.

Voor overlast in de buitenruimte is er tussen 26 april en 1 november 2021 een speciaal Meldpunt Overlast Scheveningen ingesteld. Het meldpunt heeft huis aan huis een "bewaarkaart" bezorgd met daarop beschreven waar u melding kunt doen. Tevens is er een website die het maken van een melding eenvoudiger maakt. Melding maken van overlast in de zomerperiode kan ook via de onderstaande link:
https://scheveningenmeldt.nl/

Mondeling kunt u, op bepaalde tijden, via het telefoonnummer 14070 meldingen doen. In geval van bedreiging, geweld, ongevallen brand en/of diefstal gewoon via 112 de hulpdiensten bellen.

Als u in onze woonomgeving hinder ervaart van afval, illegale bouw, riolering, scheefliggende tegels of wat dan ook, dan kunt u daar zelf via de website van de Gemeente Den Haag melding van maken. U krijgt dan een ontvangstbevestiging met daarin een nummer; dat nummer zou een garantie moeten zijn voor de opvolging van uw melding. Indien er na enkele weken geen opvolging is gekomen, kan de wijkvereniging met uw nummer in de hand een poging wagen om de opvolging te bespoedigen. De eerste melding moet u zelf doen:

https://www.denhaag.nl/nl/meldingen.htm. Klik of tik om de koppeling te volgen.">https://www.denhaag.nl/nl/meldingen.htm

Additional information