Elke tweede dinsdag van de maand gaat de beheergroep aan de slag in de Scheveningse Bosjes. 14 maart is een bijzondere dag, dan gaan we om 10 uur bomen en struiken planten op het Belvedèreduin.
Bij de Haringkade/Gerbrandyweg/Duinweg is een stuk waar populieren en iepen zijn weggevallen. En we willen graag wat meer diversiteit op die plaats, niet alleen esdoorns! Met de ecoloog wordt gezocht naar soorten die passen bij de plek.
Aanmelden voor 14 maart, liefst zsm, bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op tijd aanmelden is belangrijk, zodat we genoeg gereedschap kunnen klaarzetten!
Zet er even bij of je alleen op 14 maart komt, of vaker wilt meedoen met de beheergroep.
******
Wil je graag lid worden van de werkgroep? Meld je dan hier aan: Aanmelden
De beheergroep voert kleinschalige en handmatige werkzaamheden uit in de Scheveningse Bosjes, rond de Waterpartij en in het Westbroekpark.
We doen dit naar aanleiding van de Visie van de Denktank, en uiteindelijk op basis van een nog op te richten Beheerplatform en daaruit voortvloeiend beheerplan.
Op dit moment experimenteren we met kleine ingrepen in de Scheveningse Bosjes die meer biodiversiteit in het gebied moet brengen.
Iedereen is van harte welkom om mee te helpen werken in de natuur.

Additional information