Als je wilt meehelpen met beheer in de Scheveningse Bosjes kan dat op de maandelijkse natuurwerkdagen. De eerstvolgende is op  zaterdag 19 januari van 10 tot 14 uur, op het Belvedereduin, ingang Belvedereweg. Meld je aan op dat er genoeg gereedschap wordt klaargezet: klik op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie op de website van het Haagse groen, www.hethaagsegroen.nl , ga naar Scheveningse Bosjes, vrijwilliger worden of klik op beheergroep

De beheergroep voert kleinschalige en handmatige werkzaamheden uit in de Scheveningse Bosjes, rond de Waterpartij en in het Westbroekpark.

Dit gebeurt naar aanleiding van de Visie van de Denktank, en uiteindelijk op basis van een nog op te richten Beheerplatform en daaruit voortvloeiend beheerplan.

Op dit moment wordt geexperimenteerd met kleine ingrepen in de Scheveningse Bosjes die meer biodiversiteit in het gebied moeten brengen.

Iedereen is van harte welkom om mee te helpen werken in de natuur. Kijk in de agenda of er binnenkort een werkdag wordt georganiseerd en meld je aan.

19jan

Additional information