U woont of werkt in het stadsdeel Scheveningen. Misschien kort, misschien al uw hele leven. U bent actief betrokken bij uw omgeving. Daarom willen we graag Scheveningen op een andere manier laten zien. Wie weet verrassen we u nog, of.... u verrast ons met uw kennis.

Het stadsdeel organiseert op zaterdag 10 november voor de derde keer de fietstocht ‘Scheveningen on tour’. Dit doen wij in samenwerking met Cycle and the City. U bent daarbij van harte uitgenodigd. En neem gerust iemand mee.

Al fietsend ontdekt u dat Scheveningen meer is dan alleen strand, zee en boulevard. Het is een stadsdeel met een rijke historie en een veelzijdige gemeenschap. De diversiteit zit hem daarbij niet alleen in de bewoners, maar ook in het groen en de bebouwing.

Groen Scheveningen
De fietstocht op 10 november staat vooral in het teken van het groen op Scheveningen. Groenbeheerder Hennie van de gemeente vertelt u daar alles over, maar hoort ook graag van u hoe u dit als bewoner van het stadsdeel beleeft.

Veel Scheveningers voelen zich nauw betrokken bij hun stadsdeel. Tijdens de fietstocht komen we meerdere initiatieven tegen van mensen die zich actief inzetten om de sociale en fysieke leefbaarheid in hun wijk te versterken. Mogelijk komen we zelf langs bij uw eigen project...

Programma
De fietstocht ‘Scheveningen on tour’ vindt plaats op zaterdag 10 november van 9.00 tot 13.00 uur. We verzamelen bij het stadsdeelkantoor (Scheveningseweg 303), waar u wordt ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. Om 09.30 uur stappen we op de fiets en we komen zo rond 12.45 uur weer aan op het stadsdeelkantoor.

Fietst u mee?
Aanmelden kan tot en met zondag 4 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U hoeft geen eigen fiets mee te nemen. Wij zorgen ervoor dat er voor u een gouden fiets klaar staat. Iedereen die kan fietsen, jong en oud, is van harte welkom!

 

 

 

 

 

Additional information