Op 2 juli 19 uur over paden en gebiedssignatuur en 3 juli 19.30 over beheer van de Scheveningse Bosjes

Op de website hethaagsegroen.nl. is aangekondigd:
 
Denk maandagavond 2 juli mee over het padennetwerk en de gebiedssignatuur. Lars Sorenson is moderator.

Dinsdagavond 3 juli kan je (gratis) met ecologen wandelen door de Scheveningse Bosjes. Wel graag even aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Meer weten.

Denk maandagavond 2 juli mee over de paden en de gebiedssignatuur. Lars Sorenson is moderator.

Lees ter voorbereiding de visie Breng Romantiek Terug, want dat is onze basis.

Er zijn twee werksessies:

  1. Maandag 2 juli:
    1. hoe maken we de belangrijkste waarden van het gebied voor bezoekers zichtbaar? Uiteraard passend bij de signatuur van de gemeente Den Haag.
    2. hoe richten we de paden gaan in; aparte paden voor verschillende groepen bezoekers? Welke uitstraling past hier? 
  2. donderdag 13 september: afronding van de verkenning.

Najaar 2018 gaan we uitvoeren.

..................

Dinsdagavond 3 juli kan je meewandelen met ecologen door de Scheveningse Bosjes. De wandeling is gratis. Wel graag even aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

3 Juli, in de week van de Scheveningse Bosjes, kan je om 19.30 uur door de Scheveningse Bosjes wandelen met ecologen Hans van der Lans en Boudewijn Swart. Zij hebben kansen voor de natuur in kaart gebracht en adviezen voor een nieuwe vorm van groenbeheer. Ze deden dit in opdracht van bewoners die vorig jaar de Westbroekpark, Denktank Scheveningse Bosjes en Waterpartij vormden.

Tijdens de wandeling komt meer over de Scheveningse Bosjes te weten en maken we op drie plekken in het bos keuzes voor een nieuwe vorm van groenbeheer. Komend najaar starten we op deze plekken. Als de nieuwe aanpak daar gunstig uitpakt, dan zouden we dat ook voor het hele bos kunnen doen. (kansenkaart). Dit is de eerste concrete uitwerking van de visie die bewoners hebben gemaakt.

Na aanmelding ontvang je gegevens voor de startlocatie.

 

Additional information