Kom naar de energiesafari op zaterdag 10 februari. Van 12.00 tot 17.00 uur kunt u een aantal bijzondere locaties in de stad bezoeken waar duurzame energie wordt opgewekt. Ook de pop-up stores van Hou van je Huis zijn geopend. Kijk voor meer informatie op denhaag.nl/energiesafari.

De pop-up store aan de Goudsbloemlaan 82 is de afgelopen periode verbouwd tot de Haagse WoonWijzerWinkel. In deze pop-up store krijgt u technisch advies over bijvoorbeeld warmtepompen en zonneboilers. In de winkel staan voorbeelden van installaties zodat u een indruk krijgt van de mogelijkheden. Voor ieder huis is er een passende oplossing.

Tijdens de energiesafari staan de adviseurs voor u klaar om al uw vragen over gasvrij wonen te beantwoorden. Om 13.00 uur opent de wethouder de verbouwde store.  

In de pop-up store aan de Fluwelen Burgwal 54 vindt u een tentoonstelling over het verbouwen van woningen tot bijna nul-op-de-meter. Van appartement tot aan monument, u kunt de verhalen en tips van de bewoners lezen. Na uw bezoek krijgt u het inspiratieboek mee naar huis. Ook kunt u in de store ervaren wat de mogelijkheden zijn met slim ledlicht. Verschillende ledlampen en toepassingen staan in de store zodat u deze zelf kunt uitproberen.

Op beide locaties zijn de adviseurs van de VvE-balie aanwezig om u alles te vertellen over het VvE fonds, de duurzame lening voor kleine VvE´s.

Wij hopen u op zaterdag 10 februari te mogen ontvangen in een van onze stores en wensen u veel plezier met de safari.

Met vriendelijke groet,

Het Hou van je Huis team

Additional information