Op 31 januari 2018 is er een inloopbijeenkomst over het plan om de bestaande voetbalkooi aan de Haringkade te vervangen door een playground met sport- en spel-mogelijkheden.

Een playground is een plek om te spelen en te sporten. Het ontwerp houdt rekening met verschillende leeftijden en sporten. Er is ruimte voor basketbal en voetbal, maar ook voor klimmen en freerunning (een spectaculaire sport waarbij iemand zich zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels).  

Werkzaamheden

De huidige voetbalkooi wordt volledig vervangen. De sloop start begin februari en duurt ongeveer 2 weken. De bouw van de nieuwe playground start naar verwachting in februari of maart. De exacte datum hangt onder meer af van de weersomstandigheden: zolang de grond te koud is, kan de bouw niet starten. De opening vindt eind maart plaats.

Inloopbijeenkomst

Wilt u meer informatie over het ontwerp en/of de werkzaamheden? Of wilt u meedenken over de herinrichting van het grasveld naast de nieuwe playground? Kom dan naar de inloopbijeenkomst op woensdag 31 januari in de voetbalkooi. Daar staat een tent met een heater en warme chocolademelk voor u klaar staat.

Wanneer

Woensdag 31 januari 2018, 18.00 - 20.00 uur

Waar

Voetbalkooi Haringkade

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Neemt u dan contact op met Pim Seuren, projectleider Haagse Kracht van stadsdeel Scheveningen. Zij is te bereiken op telefoonnummer (06) - 25 76 91 13 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Additional information