Ombouw PARKWEG 2 van kantoren naar appartementen

In de twee bestaande villa’s aan de Parkweg 2 zullen binnenkort 6 koopappartementen gerealiseerd gaan worden. Sinds het begin van dit jaar is de eigenaar bezig geweest met het vormgeven van haar plannen om de panden weer een invulling te geven die past bij de ligging en de geschiedenis van de locatie en die eer doet aan de objecten als entree van uw prachtige buurt. In juli heeft de eigenaar deze plannen reeds in concept gepresenteerd aan het bestuur van de wijkvereniging van het Van Stolkpark. In overleg met de wijkvereniging willen wij ook u graag informeren en de gelegenheid bieden tot het stellen van eventuele vragen. Hiertoe werd een informatieavond op locatie georganiseerd.

UITNODIGING DINSDAG 29 NOVEMBER, 20.00 UUR – Parkweg 2

Graag nodigen wij u uit voor het bijwonen van een informatieavond op dinsdag 29 november aanstaande om 20.00 uur op de Parkweg 2 alwaar Marcel Kampman van Kampman Architecten een toelichting zal geven op het ontwerp. Tevens zal tijdens de bijeenkomst het beoogde bouwproces toegelicht worden door de aannemer Jongerius. De agenda voor de avond ziet er als volgt uit:

Agenda Vanaf 20.00 uur Inloop en ontvangst met koffie 20.15 uur   Welkom en toelichting ontwerp door Marcel Kampman Toelichting bouwproces door aannemer Jongerius Gelegenheid tot het stellen van vragen 21.15 uur   Einde

Meer informatie Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben dan kunt u contact opnemen per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Additional information