Namens de Wijkvereniging "Van Stolkpark" heten wij u welkom in deze wijk. Wij hopen dat u het net zo prettig zult vinden hier te wonen als wij.

Op deze site treft u wat informatie aan over deze wijk zoals de activiteiten die de gemeente en wij van tijd tot tijd organiseren.

De Wijkvereniging heeft ten doel om de belangen van de wijkbewoners te behartigen en om onder andere het unieke karakter van de wijk te bewaken door nauwe contacten te onderhouden met de gemeente Den Haag. Alle wijkbewoners zijn automatisch lid van de wijkvereniging. U dus ook.
Wij zijn van mening dat de doelen van de wijkvereniging het beste kunnen worden bereikt door voortdurend met de bewoners daarover in gesprek te zijn. Om dat te bereiken is er jaarlijks in de herfst een ledenvergadering, waarvoor u in de brievenbus een uitnodiging zult ontvangen.Ook publiceert de Wijkvereniging een wijkblad, de Koerier en (e-mail)nieuwsbrieven. En verder kunt u altijd per mail of telefonisch met ons in contact treden.
De Wijkvereniging bestaat al 40 jaar.

De activiteiten van de vereniging worden financieel ondersteund door bijdragen van de bewoners, als   "Vriend" van de Wijkvereniging.
_

Als u nadere informatie wenst over de wijk of over de gemeente Den Haag, neemt u dan alstublieft contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Jolien Kuitert zal u graag kort bezoeken om uitleg te geven over de wijk en vragen te beantwoorden die u eventueel heeft.

In de hoop dat u prettig zult wonen in de wijk!


Met vriendelijke groeten,

Caroline de Jong

Additional information